Dr. Wolf féle sószoba

Dr. Wolf féle sószoba

 

Mire jó a Dr. Wolf féle sószoba?

Dr. Molnár Lajos tüdőgyógyász, klinikai onkológus főorvos szakvéleménye alapján:

„… a gyulladás (pl. asthma, allergia, légúti megbetegedések esetében) okozta klinikai tünetek azok, amik megkeserítik a betegek életét, rontják az életminőséget, a terhelhetőséget, a munkabírást, és sok esetben életet veszélyeztetnek, gyakori fellángolásuk az élettartamot is rövidítik. …

A légúti betegségek egyik leghatékonyabb és bárki számára elérhető kezelési módszere a természetes, száraz sóterápia, melynek mikroklímája pozitív élettani és ezáltal kedvező gyógyhatással bír az emberi szervezetre, elsősorban a légzőszervekre.

  • Kedvező hatású arcüreggyulladás, orr-melléküreg, fül és hangszálgyulladás, légcső és hörghurut stb. esetén.
  • Hatására az asthmásoknál csökken a rohamok száma, azok intenzitása, megszűnik a gyulladás, normalizálódik a légzésfunkció, javul a tüdő oxigén ellátása. …
  • Allergiásoknál a tüneteket kiváltó hisztamin és lgE szint normalizálódik. Teljes értékű életet biztosít, sportolás is lehetséges. Fokozódik a teherbíró képesség. Helyreállítható a szervezet immunrendszere, annak védekező képessége, ami főleg a légúti védekezőképesség fokozódásában nyilvánul meg.
  • Dohányosoknál anicotin, ill. a beszívott füstben levő egyéb mérgező, akár rákkeltő anyagok károsító hatását csökkenti. Ugyanez vonatkozik a passzív dohányosokra is.
  • A hörgők belső reflektorikus apparátusára gyakorolt hatása révén a szív- és érrendszer Vazoton reakcióira és funkcióira kifejtett pozitív válasz tapasztalható. Javul a véredények tónusa, normalizálódik a szövetek tápláló folyamata, az adaptációs, a védekező és kompenzatórikus mechanizmusok teljes értékűvé válnak.”

A sószoba használata javasolt: heti 2-3 alkalommal, alkalmanként 30-45 perc.

A sószoba használata közben előfordulhat orr-váladékképződés, mely a tisztulási folyamat része.

Ára:

1 alkalom: 1500 Ft

5 alkalmas bérlet: 6000 Ft

Alsómocsolád - sószoba

Tibeti és parajdi só a sószobában

#sószoba #DrWolf #egészség #légútimegbetegedések #kúra